En del av:

ServiceFinder.

Experter på hemsidor för tjänsteföretag


 

Med Webix.se är det enkelt att ha en professionell och snygg hemsida som gör att du får fler kunder. Vi hjälper dig med allt från att hitta domännamn och e-post till design, programmering och mobilanpassning. Självklart hjälper vi också till att uppdatera när du vill det.

Vår expertis och erfarenhet gör att du som tjänsteföretagare kan lita på att du får en bra hemsida. Vi vet vad som fungerar och kan därför ge dig handfasta råd på vägen. Tillsammans gör vi din hemsida till plats där ditt företag får exponeras på bästa sätt för att attrahera nya kunder.

Webix.se förser tjänsteföretag med hemsidor!

| FUNKTIONER

Webix.se erbjuder bildgalleri!

 

Bildgalleri

Med den populära modulen bildgalleri kan du enkelt skapa ditt egna galleri direkt på hemsidan! Att redigera galleriet kräver inte några förkunskaper. Lägg till bilder och skriv beskrivningar till dem. Skapa ett galleri med bilder som visar dina tidigare uppdrag, hur företaget arbetar och varför inte firmabilen?

Integrera dina sociala medier till hemsidan!

 

Sociala Medier

Integrera dina sociala medier direkt till din hemsida. Genom att koppla ihop din Facebook-sida eller ditt Twitter-konto med hemsidan kan dina besökare se dina uppdateringar direkt på hemsidan! Dessutom blir din sida mer levande och skapar ett förtroende.

Välj ett valfritt domännamn till din hemsida.

 

Domännamn

När du skapar en hemsida hos Webix.se får du välja valfritt ledigt domännamn till din nya hemsidan. Det vanligaste är att man använder sitt företagsnamn som domännamn. Då är det enkelt för besökarna att komma ihåg adressen.

Koppla en epost-adress till ditt domännamn.

 

E-post

När du valt ett domännamn kan du koppla din e-postadress till detta, till exempel info@dittdomännamn.se. Det gör att din e-postadress kommer att ge ett professionellt och trovärdigt intryck när du pratar med dina kunder. 

En mobilanpassad version av din hemsida ingår.

 

Mobilanpassning

Hela tiden ökar antalet besökare i mobilen och man spår att internetanvändningen i mobilen kommer att gå om internetanvändningen på datorn redan nästa år. Därför är det viktigt att din hemsida även ser bra ut och fungerar rätt även i mobilen. 

Ladda upp videos på din hemsida!

 

 

Video

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, och en video säger ännu mer. Ladda upp dina videos från YouTube eller Vimeo för att ge besökaren en insikt om hur ditt företag fungerar och arbetar. 

Offertmodulen från ServiceFinder ingår när du har konto hos dem!

 

Offertmodul

Våra användare får tillgång till offertmodulen från ServiceFinder. Det innebär att man kan ge sina besökare ett enkelt sätt att be om en offert från ditt företag. Genom frågor som redan är fördefinierade minimeras risken att du får ofullständig information. Du kan snabbt sätta dig och räkna på jobbet för att återkomma med ett prisförslag.

Uppdateringar av din webbplats ingår!

 

Uppdateringar

För att du ska få fokusera på det du är bäst på hjälper vi dig att uppdatera din hemsida. Det gör att du får professionell hjälp av experter som vet hur man skapar bra och relevant innehåll för din webbplats. 

Webix.se förser tjänsteföretag med hemsidor!

| EXEMPEL PÅ WEBBPLATSER

Webix.se förser tjänsteföretag med hemsidor!

| VI SOM JOBBAR HÄR

Michael Johansson
Kundservicechef

Webix.se förser tjänsteföretag med hemsidor!

| INSTAGRAM @WEBIXPUNKTSE

Webix.se förser tjänsteföretag med hemsidor!

|KONTAKT
Karlavägen 108
Stockholm
08-653 00 00
info@webix.se

|SNABBLÄNKAR
Startsida
Tjänster
Om oss
Egen hemsida
Kontakt


En del av:

ServiceFinder.
Hemsidan är gjord i Webix.se